Formulari de donacions

Els diners que recollim s'utilitzaran per cobrir les despeses relatives a la defensa de les persones investigades. Periòdicament explicarem públicament i amb tota transparència què hem fet amb els diners rebuts.

Import (màxim 10.000 Eur. per persona)

Format de pagament

Procedir al pagament
D'acord amb la normativa vigent, les donacions no poden ser anònimes i només les poden fer particulars amb document d'identitat de l'estat espanyol. Podeu fer servir Paypal, targeta de crèdit o domiciliació bancària per realitzar-les.
Llegiu atentament l'Avís legal


Informe El Minotaure del 78

La violència de l'Estat Espanyol contra el procés d'autodeterminació de Catalunya

El document conté un inventari sobre la repressió en diferents àmbits que passen per la croada contra la llibertat d'expressió, la violència policial en el marc de la protesta, i les faltes d'independència judicial i de la fiscalia. En concret, la publicació recull casos de repressió estatal en el marc de l’exercici del dret a l’autodeterminació i de la llibertat d’expressió i de participació política des de les institucions catalanes; la repressió estatal durant la preparació i celebració del referèndum de l'1 d'octubre; la repressió estatal en el marc de la llibertat d'expressió i de participació política i de croada per la simbologia.

Accedeix a l'informe