baner

Ajuda'ns a fer possible el projecte de la CUP! El nostre projecte mai deu res ni a bancs, ni a corporacions ni a cap interès econòmic. El nostre projecte és al carrer amb la gent i els nostres recursos per fer-ho possible necessiten d'una empenta col·lectiva. Per aquest motiu recollim diners per fer-ho possible i és aquí on el teu suport és imprescindible. Ens hi ajudes?

Quant vols donar?

Nom

Cognoms

DNI

Correu electrònic

AMB QUINA FREQÜÈNCIA VOLS FER AQUESTA DONACIÓ?

FORMA DE PAGAMENT

Com funciona?
Targeta de crèdit
Pots realitzar la donació a través de la teva targeta de crèdit o dèbit de manera segura i ràpida. Només has d’omplenar els camps que se’t demanen i el càrrec es farà a l’instant.

PayPal
Utilitza la plataforma de pagament de PayPal per realitzar la donació de forma ràpida segura i senzilla. Tant si ets usuari de PayPal com si no, tens la possibilitat d’utilitzar el teu compte de PayPal o bé realitzar el pagament directament amb la teva targeta de crèdit.

Domiciliació
Podeu domiciliar totes les vostres donacions. Puntuals o periòdiques. Cal omplir totes les dades d'informació personal.

Molt important
Si us plau, omple tots els camps del formulari.
Perquè el procés de donació es faci correctament, cal seguir totes les passes de pagament.
Si tens problemes amb el mètode amb targeta de crèdit, aquest tipus de pagament també es pot realitzar a través de l'opció de Paypal sense haver de registrar-te en aquest servei.